lunes, 19 de enero de 2015

La Pica 2015

Ahir diumenge donem per arrancada la temporada, com sempre en la Pica, prova que té alguna cosa especial, jo en el meu cas 8ena edició que participo i mai hem canso, ni la matinada, ni el fred, ni saber que possiblement podré fer els trams de sender com jo voldria, peró aquí estem. I els que venien per primer cop marxen dient el mateix, l'any que ve més!!!


Fem un molt bon grup, 12 Montbikers sortim en la furgo d'Iban carregadeta, més altres 6 Montbikers en altres vehicles, total 18 que per la quantitat de gent, 1200 bikers, no podem ni fer-mos la foto junts.
Enguany, l'organització ens tenia preparats uns canvis importants, els del circuït vermell sortiriem 10min abans, i s'ha notat molt, crec que ha estat tot un encert, molt més net d'embussos el circuït i organitzativament no és molt de problema.



De les 8 edicions hem quedo en aquest recorregut, que sent molt paregut al de sempre, introdueix algun tram de sender nou i sobretot l'ultim tram amb una senda molt bona fins el mateix poble de Picamoixons.
Un 10 per l'organització, com sempre, 1200 bikers son molts i ja ho porten com si res, felicitats.

Les fotos de Rodri aquí...

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario