lunes, 30 de junio de 2008

Sortida de Paüls

Començar comentant que el diumenge notarem a faltar algun dels companys més habituals de les sortides, com són Liberto i Pili, que com tots ja sabem s’està recuperant de la intervenció al genoll, ànims Pili i records des d’aquí.
A les 8h ens presentarem Jonatan, Xavi, Fabia i Nando com a membres del club i els ja habituals companys Maqueda, Eloi i Tekiano, que en aquesta ocasió ens garantia no perdre’ns.
La calor comença a ser un problema i escollir aquesta sortida va ser un encert, la primera part, com tots ja coneixem, és la més dura i es la pujada al MontSagre, una pujada molt dura que a més d’un va fer replantejar-se el pegar mitja volta i tornar cap a casa, però finalment i gràcies al esperit d’ajuda i companyerisme tots poguérem remuntar la pujada, que en aquesta ocasió no acabava al llag, sinó que remuntaríem fins pràcticament el cim, on Maqueda i Eloi, menys amants de senderes ens van deixar per continuar la seva sortida per les pistes, ràpidament agafarem una sendera molt ràpida que ens portaria a la primera de les fonts, això ens estalviava un bon recorregut pel GR de la vora del llag i ens permetia gaudir de unes magnifiques vistes. Després, remuntarem una mica de cota per tornar a baixar pel PR que ens portaria fins les senyals de direcció Horta, Paüls, etc... on en aquesta ocasió no remuntarien per la punta de l’Aigua, sinó que, faríem una volta per esquivar aquesta pujada, on després d’uns 20 min d’arrastrar la bici per una forta pujada per sendera vam poder gaudir de la vista de les Roques Benet i començar la baixada que ens portaria a la tant esperada sendera de tornada, sendera que en el meu cas és la segona vegada que realitzo i cada vegada la trobo més impressionant, llarga, ràpida amb molta pinassa i amb trams tècnics però superables en molt casos, una de les millors senderes que per acabar ens portar a la magnifica area d’esbarjo de la població de Paüls. (Nando)

Les fotos aqui

No hay comentarios:

Publicar un comentario