lunes, 15 de septiembre de 2008

I Cursa de Ilercavonia: Mora d'Ebre

Bé, el diumenge només varem ser tres els representant en aquesta ocasió de Montbike a Mora, Adan, Liberto i Nando, els diferents compromisos i la proximitat en la cursa de Trail de Catí, van fer reduir la nostra representació, no per això van decaure els ànims. A les 7 del matí marxarem cap a Mora per arribar en temps de fer la inscripció i esmorzar amb l’organització.
L’ambient era molt bo i finalment 121 participant prenguérem la sortida cap a la primera de les ermites la de Sant Jeroni, el recorregut molt similar al del any anterior, però amb una primera part amb més sendera de pujada i baixada fins arribar a aquesta ermita als 17 kms, avituallament i... decisió de si fèiem el recorregut llarg o curt, ens trobàvem bé, però, volíem més gaudir de la sortida que acabar rebentats i fer tard per arribar a dinar a casa, així tots tres decidirem triar el recorregut curt de 34Kms que ens portava amb una primera pujada infernal i un trencacames de pujades i baixades fins la segona ermita de Ascó al 23Kms, segon avituallament i precioses vistes del riu, i per finalitzar, una bonica sendera de baixada amb trams tècnics pel camí de Sirga fins Mora.
No sabem el resultat final de la classificació, però segur que no varem fer un bon temps, varem parar als dos avituallament i varies vegades a fer fotos.... “domingueros jajajaja”
Felicitat a l’organització, que com l’any passat tenien tot el circuit molt ben marcat i assistits en tot moment. (Nando)
Les fotos aqui

No hay comentarios:

Publicar un comentario