lunes, 6 de abril de 2009

Pels Camins de la Cursa Duextrem!

Sense pensar-ho, i millor així, el diumenge ens trobem només Pili, Narcis i Nando a les 8h als ciclistes per anar a fer el màxim possible del recorregut de BTT del Duextrem, la intenció revisar els camins de la cursa i ensenyar part d'aquesta a Narcís que encara no l'havia fet.
Ens ho prenem amb molta calma per poder afrontar els passos més complicats i fins el Mulet anem fent, Narcis i Pili que no havien vist els camins d'aproximació queden encantats amb els tobogans i el poc monoton que es fa la pujada fins el Mulet.


Després, Pili decideix agafar un pas més directe i estalviar-se part de la pujada per sendera, Narcis i jo continuem per la sendera que ens portaria fins el pas dels Bandolers on ens esperava Liberto, que havia decidit fer la segona part.
Aqui comença la part més dura i després de 30 Kms encara ens quedava la pujada a la Gossera que fem amb molta calma per afrontar el regalet final, fins el Pla de Galls, on un servidor ja no podia amb les cames.
Finalment fem tota la volta de 55Kms amb la sensació de ser una volta dura però molt agradable, amb trams tècnics, sobre tot de baixada, i passos amb vistes impressionants de les nostres terres.
Esperem que el dia de la cursa tots la disfruteu tant com nosaltres preparant-la.

(Nando)
PD: Per fí, he fet tota la Volta!!! Gràcies Narcís.

1 comentario:

  1. Hola,

    volia informar sobre una competició, podeu visitar la web:

    www.triatlotrailmedesmontgri.com

    salut!!

    ResponderEliminar