domingo, 20 de septiembre de 2009

Estrets i Pell Negra

Abans que res, aquí teniu les noves rodes de Pili!

Avui, finalment, Pili, Liberto, Dieguito, Fabià i Nando cap a Horta, millor dit, Arnes, per fer una sortida, més o menys suau, amb dos senderes molt divertides i de poca dificultat.
La pujada per la nova carretera encara és una mica complidada per la falta d'asfaltat d'algun tram, però cap a les 9, ja estavem a Arnes on hem començat fent una volta per unes pistes, per acalentar diuen uns i per que, realment, ens hem perdut.....

Després d'aquest primer imprevist, hem trobat la sendera que ens portaria fins els Estrets on hem remontat la pista de l'àrea de la Franqueta per arribar a l'entrada de la sendera de la Pell Negra, on hem trobat, tal com haviem quedat, al nostre amic Toni de Gandesa amb dos companys més.
Ràpida baixada per la sendera fins arribar als Estrets on hem despedit a Toni i els companys i hem retornat fins Arnes, pel camí, molta gent coneguda (eh Fofo) amb la familia.
Bon matí de Btt que hem disfrutat, una d'aquelles sortides, on realment, el que més destaques no son els Kms (27) o els desnivell (800 mts) sinò, la xalera de dos bones senderes.




(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario