lunes, 11 de julio de 2011

Portella Calça... segona de l'estiu

Si és què a mí, me tornareu loco!!!. Este dissabte a diferencia de l'anterior, fem una bona colla i sortim a fer una de les llargues, personalment, és de les sortides, que més m'agraden, i més, amb la baixada per la Cova del Bous.
Som Pili, Ladis, Lluis G, Adan, Vicenç, els Xavis Agut, Casanova, Reverte i Nando que amb una bona matinada, a les 7, anem cap al Pantà de la Senia.

A les 8:20, podem empendre el camí de baixada fins la Senia i després d'una curta sendereta agafem la carretera per marxa fins l'entrada del Barranc de Casetes Velles, de xarreta i a bon ritme arrivem a la pujada de Casetes Velles amb un dia perfecte, i sense patir massa calor, la pujada personalment crec que a bon ritme, per anar amb les dobles i, abans de l'hora esperada, ja estavem al d'Andresito.
Remontem Portella Calça i ens trobem a Alejandro pegant-se una de les seves bones caminates, ens despedim i emprenem la baixada, on en un doble escalò, tenim la part negativa de la sortida, Ladis cau i per mala sort, finalment, es confirma el temut, trencament d'un metacarpià de la mà dreta, Pili i ell marxaràn per la pista, però primer, parem com sempre a fer la típica foto al Faig Pare.
Els Xavis!

Emprenem el resto, la pujada per pista de les Vallcaneres, per agafar l'entrada a la sendera de la Cova del Bous, on també ens acompanya un "Socarrat" de la penya de Xativa, Joan, que demostra que als seus "52 tacos" també es pot estar en plena forma.
La baixada espectacular, i intentat no pensar amb la caiguda de Ladis tots  donem el màxim per fer els menys peus possibles, les curvetes de la zona mitja espectaculars, com sempre, i aquesta vegada, la sendera, prou neta.

La tornada per la pista fins el Pantà.. a tope del que donava el cos, perquè finalment, surtem 5:02 de sortida amb 58 Km i 1400 mts+.... com vos deia, de les bones bones!

ANIMS LADIS!!!

Les fotos d'Adan aquí.....
El track aquí.....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario