lunes, 8 de agosto de 2011

Parc Eòlic i sendera de Bitem

El diumenge, sortim 5 Montbikers a fer una sortida, no d'estiu, i amb les dobles, per evitar polèmiques. La ruta, molt coneguda, en la part de pujada però no la sendera de baixada i que explicaré després.

A les 8:15 i després d'intentar salvar la suspensió de Pili, per la sortida, marxem direcció el ventiladors del Baix Ebre pel camí de Ranxero, que com molts ja sabeu, és en forta pujada i constant per arribar als 550 mts de cota en pocs kilòmetres. Allí agafem forces i respirem una mica, la calor és impressionant i sort de l'aire que corria, Pili i Liberto decideixen deixar-nos per evitar forçar la màquina de Pili i baixen pel Coll de l'Alba, nosaltres Xavi, Lluis i jo continuem direcció Bitem, primer per una sendera molt tapada per engalzar de nou en la pista direcció Bitem, però de pujada per arribar als 600 mts als altres ventiladors.

Després de perdre una mica de cota, trobem la sendera que ens portaria ens uns quants kilòmetres fins el mateix Bitem, la senda és enduro total, de les que has d'estar sempre concentrat, té trams de tot, corbes, parts ràpides, però la majoria, d'escalons i pedres i trams penjats, bé, de les que fem pel nostre territori.
Bona baixada que ens agafa als tres poc acostumats als trams tècnics, fa massa dies que no fem sortides enduro i això es nota, tocarà agafar més la doble.
Per acabar, tornada amb vent de cara, no podia ser d'una altra forma, fins Amposta, amb 63Kms i 820 mts de desnivell i 5h de sortida.
Bon entreno per Xavi i Lluis que la setmana que bé marxen a la Pedals, ànims!!

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario