martes, 15 de noviembre de 2011

Carrasca Grossa i arbres monumentals

El diumenge passat 6 Montbikers prenem la desició de, tot i la pespectiva de mal temps, fer d'una vegada la ruta de la Carrasca grossa i visitar aquest arbre monumental que s'ens estava resistint.
Fem la pujada a Casetes velles, on a d'alt saludem a Fabià que havia sortit una mica abans que nosaltres, ell decideix baixar directament pel la sendera de la font del paradís, i nosaltres tot i la boira, i algun dubte, tirem endavant, parem al refugi on ens amaguem per poder esmotzar i després primer pel GR i després a l'esquera continuem per la senda que ens portaria cap a la Carrasca grossa.
Destacar els colors i la olor a natura que podem gaudir, sense dubte, de les millors èpoques per visitar el ports i la fageda, on no som ni molt menys els únics que pensem igual.
Arribem a la pista de baixada i si no parem compte ens quedem sense veure la carrasca, parada per fer les fotos i cap a baix!!.

Després caldrà remontar tot el perdut, però les parades per veure el pi gros i el faig pare fan molt més agradable la remuntada. Quina gentada al Faig Pare, fins i tot, fem conya demanem tanda. 
Després ens queda portella calça i el que tots esperem, la sendera de la font del paradís, que tot i la pluja d'aquest dies hem pogut fer sense massa problemes, esta, per mí, en una de les millors condicions dels últims anys.
Arribem als cotxes amb 27kms molt treballats i 4:30h de gran sortida, no m'ho negareu!!

Esperem tornar a repetir per tots aquells que no han pogut venir o estavem per godall preparant-se per la marxa de la fira de l'oli.

Fins diumenge!!


Nando

No hay comentarios:

Publicar un comentario