jueves, 31 de mayo de 2012

VI Marató del Riu a Xerta

Este any, no ha pogut ser, i és de les espinetes que no podré llevar-me en tot l'any, però tenia compromisos familiars i de btt, que no podia saltar-me. Personalment vull, tornar adonar les gràcies, a la Moleta, un dels clubs que sempre m'ha servit de referent, per fer veure a la gent del club, cap a on teniem que anar.

La sisena edició a estat tot un repte, trams neutralitzats, cronometratge en dos parts, marxa curta, que la gent, i més enguany, la fa com si fos una cursa més, quasi trescents corredors entre la llarga i la curta, uf coses que a qualsevol club tirarien cap enrere, però no, a La Moleta no, i no nombraré noms, perque me deixaria alguns i després me fotran al Duextrem. Però sé les ganes que han ficat.
Felicitats Moleta!

Ara sí, de Montbike, anem una bona colla, vull destacar als nous, o ja no tant, que feien la seva primera o segona Marató del Riu, estan a tope, i això també anima i et fa estar a totes, perque sinó, els diumenges te comencen a dir que si estas vell, rovellat etc.... caldrà ficarse les piles!

Les posicions dels nostres:

39 Jordi Redó Castells
49 Iñaki Dominguez Tamayo
62 Xavi Agut Caballé
75 Rodri Audí Arasa
85 Iban Salvan Roncero
87 Jordi Martí Cid
95 Toni Morant Fornes
106 Christian Pellicer Plazas
121 Adolfo Martí Verge
122 Jaume Vidal Vallés
145 Carlos Goldero Bou
149 Llorenç Tomas Marcelino
154 Jordi Vila Palau

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario