lunes, 15 de diciembre de 2014

14a Trobada la Moleta a Prat de Comte


Diumenge i per fi podem fer la volta organitzada per la Moleta a Prat de Comte, trobada que teníem ganes de fer, tant parlar en Lluís Horta de la sortida.



La trobada ha estat molt bona, l'organització perfecta, i el nombre de bikers, no molt elevat, ha fet que es pugui fer, com les d'abans, retrobant-mos i agrupant sense massa problemes d'esperes, tots érem bikers coneguts i sabíem on anàvem.


Fem 4 sendes en 32 kms, i això ho diu tot, llàstima del tram del canaletes que per l'aigua no podem fer, ja buscaré el track i anirem a veure-ho un altre dia.

La primera la de Sanxet que fèiem en sentit contrari al Llop i que així guanya molt, de baixada tot és millor jejejeje.



Després Canaletes i remuntem per la carretera de Bot al Coll del mateix nom, on fem la segona, molt ràpida i que coneixíem d'una altra trobada, fem parada per esmorzar a l'avituallament i tots agrupats repetim la pujada al Coll de Bot, per tornar per una curta senda fins Prat de Comte.

Passem per les piscines deixant l'olor de la torrada que ens esperava en acabar per fer l'última, per mi, la millor, amb algun tram tècnic però també molt ràpida en la zona del Coll del Guixar, la repetirem, ja que es pot fer després del GR i acabar remuntant al poble.


Bona 14a Trobada ja, d'aquest fantàstic club i per nosaltres, d'aquesta colla d'amics, La Moleta!!!!!!!

Moltes Gràcies!!!!




(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario