lunes, 30 de marzo de 2015

ValldeBous i Mas de Faixes


Diumenge pugem a ValldeBous, però en aquesta ocasió, des de casa, feia 3 anys, com passa el temps, que no la fèiem aquesta sortida, l'excusa veure una senda a l'esquerra de la qual fem habitualment en baixar a Pallerols i que passa pel Mas de Faixes.



El dia pareix tranquil i finalment som només 6 Montbikers els que marxem direcció el Mas de Barberans, pels camins habituals, el vent comença a pressionar, i la cosa canvia, i bona part dels 22 km d'aproximació es fan durets.

Un cop a l'entrada del Barranc de ValldeBous parem a esmorzar, la cosa pinta d'estrènyer les dents, sort que la pujada és de les poques que pareixen del Pirineu, suau, en algun descans, res a veure en les dels Ports.

Un cop pràcticament al final de la pista agafem la senda a l'esquerra, l'entrada és problemàtica, no massa marcada i amunt en la bici al coll i espentejant sobre 15 min, com les bones coccions d'arròs jajaja.



La senda del PR o del Rossec que diuen a la Sénia es troba complicada per l'aigua d'aquests dies i en molta pedra.

Arribem a Pallerols i per la novetat, la senda del Mas de Faixes, senda treballadora en un principi i després en ràpid i complicat descens fins als Mas que li dóna nom, també en mal estat com ens comenta un company corredor que ens veu dirigint-mos per la senda.

Un cop baix recuperem un cop al canvi de Eber i amb el vent que fa, decidim no arribar a la Sénia i tirar ja direcció Amposta.



Bona sortida de 80 km, per anar agafant la forma, que enguany no acabem de tenir, i que volem per fer alguna sortida més llarga.

Ara, preparem les sortides de Pasqua, 2 o 3 segons ens deixen i que publicarem al blog.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario