lunes, 27 de abril de 2015

Cròniques de la Transrabosenca i de la 3QDD Argilers

Sempre no es pot, i tenia pendent la crònica de la Transrabosenca a la Torre de l'Espanyol i aquest diumenge la 3QDD als Argilers.

Transrabosenca:

Crec, que ha estat una sorpresa, el gran nivell de la prova i la resposta del poble, que és de 10, el nivell presentat, no dona dubtes a què, si Sergi i CIA ho volen, l'any que ve, aquesta serà una de les grans cites de la Xallenger.

(foto de Toni Pujals)

El recorregut molt bo, amb pas per la població per rebre els aplaudiments i la calor d'aquest poble, a més dues sendes a la primera part del recorregut de 10 que fan que la gran pujada als ventiladors ni es recordi, i mira que era de les de "aupa".
La segona part molt més plàcida i en lleuger descens per bones pistes fins a arribar al riuet on hem hagut de remullar-mos els peus però s'agraeix, el dia amb calor i tot, a fet aquest pas del de recordar i de xalera.

Donar les nostres felicitacions als organitzadors i al poble i esperant ja la segona Trans!


3Qdd Argilers

El diumenge sortim a una zona que per falta de costum no visitem tant com podríem, passar el Riu, i és una ximpleria pareix que frena, també, sóc sincer, la zona té alguna senda de nivell alt amb grans baixadors i zones de salts, que no són del nostre estil.



Però, en aquesta ocasió les noves sendes obertes per Carlos Carles i el seu cosí, donem molt més joc a la zona dels Argilers i enllacem senda tras senda, de nivell fàcil/mig per fer un bon recorregut de QDD de 30km.

Felicitar també al CC l'Aldea i donar-los les gràcies per la invitació a aquesta sortida, que com sempre acabem al cerveseta i rostida, que més es pot demanar!!!!

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario