miércoles, 9 de diciembre de 2015

Sortides del Pont

Divendres: Morella-Vallibona-Morella

Enguany molts no vam poder acudir a la Volta Aventura i decidim fer, aquest divendres, la sortida de primer dia, bona volta en petit comitè, Lluís, Eber, Rúben i jo, amb una primera part impressionant encadenant PR's en senders fins a arribar a Vallibona.



Esmorzem a la Carbonera, aquest cop si, i marxem per fer la segona part, avisats de què no seria igual que la primera part, encadenen un tram de bici al costat, i uns quants quilometres de pista pel camí de Morella-Rossell, en coronar, ens desviem per senda cap a l'ermita i font del Moli on fent una molt bona baixada. Després, això si, caldrà sortir del clot per també en senda tornar a la carretera de Morella on, per falta de temps, saltem el sender empedrat del PR d'entrada a Morella.

Bona volta i exigent, que recomanem fer des de Vallibona en el mateix sentit.

El track aquí.....

Diumenge: Terranyes


Com ja fa 5 anys, fem el dia 6, la típica sortida a Terranyes, aquest cop, decidim fer la versió més clàssica i ciclable, pujant pels Estrets d'Arnes i el Coll de Monfort, tenim dinar de celebració, del meu aniversari i no volem fer tard. Coronem Terranyes fem les fotos de rigor i baixem el Pimpoll (que està com sempre), i encadenem la Pell Negra i Estrets per tornar a Arnes.




Dinem a la Venta la Parra, on els companys, que han vingut a la sortida i molts altres, em fan entrega d'uns regals, motxilla endurera i guants que feien falta de veritat. Fem tortada i xampany i final de festa a la seu. GRACIES SOU COLLONUTS!!!



El track que penjo, era el previst, amb bifurcació a les Valls i Coll de la Creu


Dimarts: Beseit


De les sortides dels divendres, d'inspecció, trèiem aquesta bona sortida pels voltants de Beseit. Són tres pujades i baixades per les pesqueres, Parrissal i la zona del GR del crestall de l'embassament de Pena. 

Sortida molt treballadora per la quantitat de senda i alguns trams de bici al morro. Som bon grupet i tot i ser 14 bikers no tenim ni una sola avaria, el que fa que, fins i tot, féssem parada al Bar per esmorzar.



Al track penjat al Wikiloc teniu tota la informació per si interessa fer-la. Només arribem a la conclusió que pots ser la segona part, amb la senda de Sant Miquel al Parrisal, es podria fer en sentit invers.





En definitiva, un gran pont i tres sortides espectaculars!

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario