lunes, 20 de junio de 2016

Nocturna BTT i Bel


Cap de setmana intens, plagat de nocturnes i actes, on nosaltres ens apuntem a co-organitzar amb la UCSB la nocturna a la via verda de Xerta a Bot, com tots els anys, donar les gràcies a Ximo per portar el pes organitzatiu i als 30 bikers aproximadament que ens congreguem per sopar a Bot.



Diumenge: Bel i PR de la Pobla

El diumenge donem per inaugurada la temporada d'estiu, tot i que, la fresqueta ens ha tirat enrere de fer el primer bany a l'embassament. Fem un bon grup 11 bikers peluts i Mònica que engalanada per l'ocasió decideix que ha de ficar en forma a aquests Montbikers fluixets jajajaja.


Sortida clàssica on pistejant arribem a Rosell, pujada a Bel per la carretera, on ens espera Fabià i parada al Bar per esmorzar.


Un cop agafades les forces necessàries canvi de terreny i pel PR anem crestejant fins al Coll de Bufadors, ara. foto de rigor i tija abaix, per fer la boníssima baixada fins a la Pobla, que esta molt neta i seguint el barranc ens aproximem als Estrets del Ballestar per baixar fins a l'embassament.

Allí ens espera un altre dels clàssics de les sortides de l'estiu... el bidonet blau...jajajajaja, carregat de cerveses i aquesta vegada per celebrar la tornada de Ramon, Eber i el cumple de Jordi coc, meló i pataques.


La que ve.... trobo que una coveta dels bous no estaria malament, que trobeu???



El video de la sortida


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario