lunes, 12 de diciembre de 2016

Palmereta exprès


Diumenge pugem al Port, a fer la senda de la Palmereta, aquesta vegada farem anomenada versió exprès, perquè farem la pujada a Fredes per la carretera, com en aquells vells temps quan anàvem a fer el Portell.


Pareix que la crida "Exprés" a fet ressò i 14 Montbikers ens presentem a l'embassament, vull destacar la tornada al "ruedo" de Toni després de molts de mesos sense aparèixer a les sortides de diumenge i crec que tornarà jajajaja.. si no que me truqui i li explicaré de què va la sortida.

Pugem tranquil·lament a Fredes i fem parada en Bar a la Colònia Europa, pel bocata i fer el cafè, unes risses uns vídeos entretinguts del "tio Pani" i preparats per baixar.

Direcció el Boixar, menys d'un quilòmetre surt la senda de la Palmereta, primer tram espectacular amb bon desnivell i molt neta com en les últimes ocasions. Agrupem i fem el segon tram amb menys desnivell però també prou agraït per sortir a la carretera de nou.


Ara baixem un tram d'asfalt però compensa, perquè aquest tram de la Palmereta és espectacular també, en poc s'acaba el bo i ara toca un bon estofadet de senda amunt i avall per arribar al final del Portell.


Bona volta, molta xalera i molt bon ambient que acabem com sempre, amb unes cervesetes ;)



Nando

No hay comentarios:

Publicar un comentario