lunes, 25 de septiembre de 2017

2ª Emburgada al Perelló


Diumenge 17 Montbikers (dels quals, dos reporters fotogràfics jajajajaanem a realitzar la segona edició de l'Emburgada al Perelló. 


Dia espectacular i sense el vent característic de la zona que ens deixa una temperatura i condicions òptimes per realitzar la prova, que realment s'ho mereix, amb un recorregut redissenyat amb molt d'encert i que deixa una volta al terme espectacular, senders de pujada, i com no, de baixada molt guapos.


Pràcticament 300 bikers acomiaden aquesta última prova de la Xallenger de 2017, amb un increment significatiu de la participació en totes les proves i amb un gran nivell tant als recorreguts llargs, com als curts, que sense dubte anima a tots els clubs organitzadors a continuar amb la feina per la pròxima edició.


Destacar a l'organització del Perelló amb un nivell d'exigència alt, que dóna el seu fruit, si l'any passat ho van fer bé, enguany encara més.
Ara ve el temps de les Trobades, i les voltes clàssiques al territori, enceta aquest dissabte vinent la Colla BTT de Roquetes, on acudirem sense falta...i esperem les confirmacions de les altres com la Trobada de la Moleta o la de la Fira de L'oli de Santa Bàrbara.

Ens veiem dissabte a Roquetes Montbikers!




(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario