lunes, 12 de noviembre de 2007

Sortida a Casetes Velles i Raco del Tabac

De la sortida del Raco no vos puc contar molta cosa, però coneixent la sortida segur que els nostres companys Patxi, Amador i Fofo van xalar un bon rato, per les vistes i la bona sendera de baixada. Esperem algún comentari d'ells...
(Tenim les fotos a la Galeria.... no vos les perdeu....)

El diumenge vam anar a Casetes Velles, erem un bon grupet Jonatan, Amador, Ferran, Fabia, Liberto, Pili, Carlos i jo, Nando. Vam comentar de sortir des l'area de descans que es troba ja dins del barranc, d'aquesta forma vam acursar quasi 5 km la sortida i en poc més d'una hora mos vam presentar a d'alt de tot, cal destacar la quantitat de bikers que vam poder veure, es nota que d'aqui dos setmanes és la sortida de Santa Barbara, a més, del molt bon dia que vam tenir.
La baixada per sendera impressionant, que dir d'aquesta sendera, ràpida i amb algún punt més tècnic on els nostres companys més atrevits van poder disfrutar, només comentar l'incident amb Carlos que el va fer baixar a peu la meitat de la sendera, esperem que repare la màquina per aquest fin de setmana a Xerta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario