lunes, 7 de enero de 2008

Que troveu? Sortida "La Pica"

Tenim la següent sortida molt pròxima i aquesta seria una bona alternativa, cal saber si estem dispossats a anar-hi. La sortida te dos possibles recorreguts de 27 o 36 Kms, l'organitza el club Btt Tarragona, esta programada pel 20 de gener.

Comenteu al Xat si voleu anar, les inscripcions anticipades estan molt pròximes (fins el 11 de gener), si som gent es pot montar com a sortida.... Animeu-vos!!!! Hem d'estrenar la jaqueta no?

Vinga comenteu al xat o als comentaris que penseu fer, gràcies.
De moment confirmats:
Jonatan, Nando, Pili, Liberto, Adan, Patxi, Narcis, Amador, Fofo, Ferran ...


(NOTA: Al Foro del Club Btt Tarragona comenten que han superat el nombre màxim d'incrits (300 participants) i només permeten inscripcions fins diumenge

Aqui teniu el link amb tota la informació necessaria.
http://www.btttarragona.com/Picamoixons/LaPicainici.htm

3 comentarios:

  1. hola nois he parlat amb pili i liberto i ells estan disposats a anar-hi i jo i nando tambe ens apuntem .jonatan

    ResponderEliminar
  2. Jo no vindre, faig anys i tenim pesat fer algo bo de dinar, pot-ser surtire a donar una volteta per aqui aprop, que xale-u, endusiau.

    ResponderEliminar
  3. he vist les llistes de la marxa de la pica i del club som; XAVI AGUT ROIG 272;ADAN BLAU 221;CARLOS ESPUNY BLAU 271;JONATAN ROIG 212;PACHIS ROIG 398;NANDO BLAU 390;AMADOR ROIG 397;NARCIS ROIG 220;FERRAN BLAU 232;LLUIS ROIG 387 El numero es el del dorsal i el color es el recorregut llistes actualitzades diumenge 13 a les 6 de la tarda.jonatan

    ResponderEliminar