jueves, 31 de enero de 2008

Sortida a Benifallet!!!! 10 de febrer

No ens podem perdre la sortida que mos proposa per al diumenge 10 el nostre company Narcis, és una molt bona ocasió per tornar a sortir tots junts, la sortida és de nivell/dificultat mitja-baixa, es a dir, ideal per tots aquells que estem una mica baixos de forma.
La sortida, té una duració d'uns 25 Kms, sortida desde Benifallet i fins Rasquera, anirem per pista i sendera de pujada i baixada, segons els nostre company Narcis, sense massa dificultat però dignes de gaudir-les, després, passarem a remontar la Serra de Cardo i tornarem per pista-sendera.
Sense dubtes, no podem perdre aquesta ocasió de veure una nova zona, i per aquells que estan més desentrenats per tornar a unir-se a les sortides.
Esperem ser un bon grup i passar-ho molt bé, apunte-vos i sobre tot, aneu mirant de combinar els cotxes per arrivar a Benifallet.
(Narcis si tens algun comentari més, pots publicar-lo a la secció comentaris... i gràcies)

4 comentarios:

  1. Jovens, la dona m'ha comentad si podrien vindre les dones mes tard i dinar per alli dalt o al meyns quedar a algun lloc per fer una mica de xirinola en los components del club.

    ResponderEliminar
  2. a vore a mi no em sembla mala idea tant a rasquera com a benifallet hi ha lloc per menjar ja ho comentare amb la jefa a veure que hi diu.JONATAN.

    ResponderEliminar
  3. fabia la surtida crec que es de benifallet alli mateix hi han dos restaurants amb menu jo i yolanda tambe ens quedarem a veure si hi algu mes que es quede JONATAN

    ResponderEliminar
  4. Jonatan: tendriem que quedar en l'hora de sortida de les jovens i la combinacio de vehicles, ja me diras algo.

    ResponderEliminar