domingo, 30 de noviembre de 2008

8ena Trobada BTT La Moleta

El diumenge teníem tota una festa a Xerta, i com no podia ser d’una altra forma Montbike va assistir amb una molt bona representació, Amador, Jordiet, Jonatan, Adan, Dieguito, Pili, Liberto, Calili, Nando, i els “mosqueteros” Narcis, i Asbel i Carlos, més donants al Trail, però que, en aquesta ocasió, no es van voler perdre una de les sortides amb més representació dels bikers de la nostra zona.
(Narcis, Asbel, Carlos)

Cap a les 9 hores sortíem uns 120 Bikers disposats a gaudir d’una sortida no massa llarga 33 Kms però si intensos, amb tres senderes per davant i pujades no llargues però si exigents. La primera volta d’escalfament pel canal de Xerta va servir com en altres anys per animar al personal amb el fred que teníem i poder fer les típiques salutacions i bromes del “pelotó”, Montbike tenia representants a totes les parts.... fins i tot amb el noi que recollia les cintes del final de la cursa, teniu fotos a la galeria.
Només deixar el canal, comencem una bona pujada que fica a tots on realment teníem que estar i fem la primera de les senderes, que com totes, es caracteritzen per ser ràpides i amb trams molt Enduro, amb salts i escalons de molta dificultat. Cal agrair a l’organització la “currada” que es van pegar en la neteja de les senderes. Després retornem a la Via verda per remuntar un segon cop amb uns tobogans de pujades i baixades fins la segona de les senderes, molt ràpida i “xaladora”, retornem a la Via verda i esmorzar de gala, botifarres, pa en tomata, begudes, “carajillos” per alguns...

Amb la panxa plena sortíem a realitzar l’última de les pujades, la més dura per llargada i per les condicions físiques que ens portaria a la sendera, que l’any anterior no es va poder realitzar, un sendera ràpida per un bonic paratge barrancós fins la via verda, on en el meu cas ens retrobem amb els “mosqueteros” i el President, per arribar a Xerta i despedir-mos dels nostres companys de Gandesa, que amb una molt bona representació també van acudir a la trobada.
Només agrair, un cop més, a la Moleta el gran treball que fan, l’organització impecable i que puguen continuar donant-nos un dia de festa com el de ahir.


Les fotos aqui....

Fotos de l'organització aqui...

Video de l'organització aqui...


El track aqui...

ZonaElevaciónDistanciaTiempoPorcentaje
Ascenso+726,7 m9,74 Km01:24:4842,20%
Plano+13,9 m16,33 Km01:04:5132,30%
Bajada-744,3 m9,92 Km51:21:0025,50%
Total-3,7 m35,98 Km03:21:00100,00%


Nando (Montbike)

No hay comentarios:

Publicar un comentario