lunes, 24 de noviembre de 2008

Pujada a Casetes Velles

Finalment i encara que patíem pel vent que ens podíem trobar, els Montbikers Dieguito, Fabia, Jonatan, Ferran, Joan, Calili, Nando i el nostre company Toni vam sortir a fer la pujada a Casetes Velles, esperant trobar-nos amb la cursa de Santa Barbara... que va tenir el guanyador Ampostí Betalú.
Deixem a les 9h els cotxes a l’àrea recreativa de la Vall, després de passar a altres companys més intrèpids que tot i el vent volien fer tota la pujada i comencem la pujada amb tranquil·litat i suportant algunes ràfegues de vent, parem a la casa forestal a descansar i recuperar una mica de forces i sense perdre molt de temps continuem pujant pensant arribar a la Cova de Vidre abans que la cursa, allí ens sorprèn no trobar cap avituallament preparat, i continuem pujant fins Casetes Velles, on esperem una mica tot i el fred per si arribaven els primers, però res. Finalment trobem als Ampostins Jaume, Andreu, Iñaki, Xavi, i algun altre que me deixo que també feien la baixada per sendera i ens llancem. Aquesta vegada no tenim fotos de la sendera... no vam tenir ni temps, el nostre reporter de senderes anava llançat, només un caiguda més espectacular que seria, del nostre company Joan, esperem que estigué totalment recuperat ja avui, i arribada a als cotxes.
Aqui teniu la presentació, encara que no és el primer dia, de la màquina de Calili.

Estrenem Gps, i podem donar el track i més informació de la sortida i aprofitem per obrir la nova secció on guardarem tots els tracks, per si els companys de la btt de la zona que no conegueu la sendera volem fer-la.

Zona Elevación Distancia Tiempo Porcentaje
Ascenso +680,7 m 8,73 Km 01:20:13 59,20%
Plano -0,5 m 1,21 Km 07:54 5,80%
Bajada -669,2 m 5,13 Km 47:27:00 35,00%
Total +11,0 m 15,07 Km 02:15:34 100,00%


El Track aqui....

Les fotos aqui...


1 comentario: