lunes, 15 de febrero de 2010

II QDD Montbike -21 de febrer a Ulldecona

Tenim el gust de preparar una QDD per tornar a veure als companys, i amb les ganes d'unir, encara més, als aficionats de la Btt de les nostres terres.
En aquesta ocasió, tenim preparat un circuït, amb sortida des de Ulldecona el dia 21 de febrer, la sortida, des de la Plaça de l'Ajuntament a les 9:00h.
El recorregut, és de poca dificultat, tant tècnica com física, volem que tots puguem gaudir-lo, i sortirem de Ulldecona, per ràpidament fer una forta pujada fins la Cogula, allí, agafarem la primera sendera de baixada, aquesta té quatre escalons de dificultat alta, però una vegada passats, agafarem un encreuament per baixar per la cara d'Alcanar, per una bona sendera, molt ràpida que ens portarà fins el camí del Noi i el Rajolar.
Aquí vos deixo unes fotos de la previa que hem fet aquesta setmana....


Tornem a remuntar en busca del Mas Mulet, camí trencant però ciclable, que alguns recordareu per que es va passar al Duextrem però de baixada, allí podem parar a agafar forces i continuar pujant pel barranc de la Caldera, per arribar finalment, a la segona de les senderes de baixada, sendera que ve de la Torreta, una molt bona sendera que segur que recordareu si no l'havieu fet mai.



Tornada placida fins Ulldecona per recorrer uns 24Kms amb 600 mts de desnivell positiu, farém si el temps ho permet, un petit picapica per acabar la festa, a càrrec del Club Montbike.



Esperem que vos animeu esteu tots invitats!! i si podeu confirmeu assistència al xat o als telèfons de contacte.

Gràcies a tots!!
Esteu tots invitats!!

Club Btt Montbike

No hay comentarios:

Publicar un comentario