domingo, 21 de febrero de 2010

II Qdd Montbike... resultat

Avui, no parlarem del circuït, ni per on hem passat, sinó de l'èxit de la segona Qdd de Montbike, que finalment, tot i l'amenaça de pluja, ha congregat a 45 bikers a Ulldecona. Destacar, perquè a algú me deixo, als clubs de UC Santa Barbara, La Moleta de Xerta, Cabring d'Amposta, Ebre Bike de Tortosa per voler passar un bon dia de BTT amb nosaltres.



De Montbike, com no podia ser d'una altra forma, també un bon grupet, on destaquem com fem sempre, a Josete en la seva primera sortida amb nosaltres, i bona la que ha triat per unir-se.

La sortida, sense cap contratemps destacable, i amb alguna màquina nova, per gaudir-la, ha estat molt plàcida i amb un gran ambient (només algun pique que ja venia de llarg al xat per veure qui baixava millor).

Com sempre amb tanta gent, petits taps a la primera sendera de la Cogula però sense importància, que gràcies als walkis hem pogut portar controlat en tot moment.

Crec, pels comentaris de la gent, que el recorregut ha estat bo, i que tenint en compte la durada a estat correcte. A l'arribada, en fet un petit picapica, per acabar la cel.lebració i despedir a tots els companys i donar-los les gràcies de nou.


Esperem que aquestes trobades serveixen, tal com pensem, per poder unir a la gent de la Btt, i ensenyar, per altra part, sortides que probablement són molt conegudes per uns grups, però no per altres i que permeten ampliar les possibilitats de tots.


No foto més rotllo! i a esperar la pròxima Qdd que ja han promés alguns dels assistens!!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario