martes, 15 de junio de 2010

Pedals de la Cabra 2010

Este diumenge Jordi i jo vam poder acompanyar als Cabring a realitzar la segona part d'una sortida de dos dies, que tindrem que potenciar, tenim poques sortides des d'Amposta amb un recorregut tant bo i tant complert.
La primera etapa Amposta-Beseit és més dura, i perfecta per un primer dia, la crònica ja mos la farà Jaume, però se que van tenir una mica de tot.
Del segon dia que dir-vos, una passada, sortim ven esmorzats de la Fonda Roda i com senyors ens fiquem a pedalar a les10 del matí, sort que el dia no seria calurós perquè la pujada a Formenta "se las trae", demana cavalls i una mica de psicologia.

Després i una vegada fet el tros de Gr fins Font Ferrera la sortida canvia de sentit i comencem a baixar per la Fou, i com no, anem en busca de la sendera de la Cova dels Bous per amenitzar la festa.
Arribem a l'embassament agafem forces i....... canvi de guia, Tino pren "el mando"  i ens fa tornar "a plat" fins Amposta, jo li prendria els polvets que  es va prendre a la Fonda!!!.

Bé, llastima que per compromisos i altres feines no he pogut realitzar tota la sortida però estic segur que Jaume ens portarà de nou!


(Nando)

PD: Aqui vos deixo un dels perquè, no vaig poder anar el dissabte amb els Cabring

Fotos Neteja tram de sendera II Duextrem amb Fabia

No hay comentarios:

Publicar un comentario