lunes, 7 de junio de 2010

Jalance con BTpabajo (Enguera)


No puc deixar passar el fer aquesta crònica, no per ser la segona vegada que realitzo la Marxa a Jalance, que en aquesta ocasió arriba a la quinta edició, sinó, per tornar a destacar aquest club BTpabajo del que me sento una mica membre ja, i que és capaç de reunir a prop de 40 bikers, una vegada més, per realitzar una grandíssima i, jo diria, èpica sortida de 170 Kms on teníem des d’un xaval de 16 anys, Piqui a Don Luis de 60 i que no venia de poble del costat precisament,  sinó de Teruel.

La sortida va tenir de tot, un dia solejat (ho deixarem així perquè 40 graus ho diu tot) i un segon amb pluja, però a part del boníssim i dur recorregut, vull destacar el boníssim i increïble ambient que vam viure.
Per donar-li una mica més de repte vam tenir la visita a l’alberg d’un encantador Gall que a les 5 del matí ens va donar diana, va tenir sort de que el patí estava tancat, sinó algú l’hauria ficat a hora.
Com val més una imatge que mil paraules i de vídeos i fotos estaven ben servits aquí vos deixo els links per si voleu disfrutar-los.
Per acabar donar les gracies al meu cosí, Robert, Alberto, Piqui, Pau, Sempere, Toni, Rafa, Petaki  i molts més......, per fer-me sentir com si sortís amb ells tots els diumenges,  i ja només, esperant la propera edició.



PD:  (Rafa.... “vamos parriba”)



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario