lunes, 31 de mayo de 2010

IV Marató del Riu a Xerta

Nova edició del ja clàssic Marató del Riu a Xerta, en aquesta edició amb algunes variants, ens aproximem ja als 70Kms de pur BTT.
Destacar la bona participació, crec que uns 170 bikers i als 8 Montbikers que acudim a intentar alguns per primera vegada fer la ruta llarga.
Moltes cares conegudes, com no, dels molts avituals a aquesta cita, i com sempre molt bon ambient per part de tota l'organització.

A les 9h sortim a tope, com sempre, per la Via Verda i és a la primera megapujada on ja es veu com anirà la cosa, els Montbikers més en forma prenem possicions i els altres....allí els deixem, per anar aguantant.
Després, cadascú podria contar la seva, però el que si que estem tots d'acord, és que la sortida ha estat dura, pel recorregut i per una calor insoportable que hem patit els que arrivavem a hora de dinar. La última pujada per passar finalment el Canaletes, ha estat un suplici, i no més veia gent a peu... per "calambres" o per cansament, era èpic.
Finalment... una bona ducha, un bon plat de pasta i a petar la xarrada amb uns i amb altres, i a fer amistats.


PD: Gràcies a Fabià i a Tere per pujar a animar-nos a la primera pujada i fer fotos!

(Nando)

Totes les fotos de Fabia aqui.... 

Les fotos de la Moleta aqui...

El track de la sortida aqui.... (gravat pels companys de la CalaBikers)

1 comentario:

  1. Hola companys Montbikers. Els bikers de La Cala també ens estem recuperant poc a poc del diumenge...

    Nosaltres també us linkem al nostre blog.

    Un company de Camarles m'ha comentat que a Amposta s'hi organitza una marxa el mes de Juny o Juliol... Es cert? Que tal està?

    A veure si hi podem assistir aquest any...

    Salut i cames.

    Serafí.

    ResponderEliminar