martes, 18 de mayo de 2010

8 de Fredes

Feia temps que no tornàvem a Fredes, i més, a fer el conegut 8 passant pel Gr7.
Només 5 Montbikers, Xavi A., Jordi, Lluis G, Vicent i Nando, sortim molt puntuals per marxar cap a Fredes i com alguns no havien pogut fer caferet, a les 9 parem a la Colònia Europa a fer-lo.

Destacar el fred que feia, i alguns de curt, 4º però ràpidament la pujada a Tombadors ens ho fa oblidar, arribem a Pinar Pla i agafem el GR7 per portar-nos a Refugi de Font Ferrera, destacar que el GR es troba molt malament, molt tapat i amb molt poca visibilitat, tot un perill, i més per anar amb les bicis. Esperem que es faci una bona neteja per aquest estiu.
Pocs metres després, tornem a agafar el Gr en forma de sendera per continuar crestejant per arribar a la pista del Mas del Sargento, on després de passar la tanca fem la parada per esmorzar i gaudir de la visita inesperada d'uns quants cavall.
Emprenem la tornada pel GR, en forma de pista trencada que surt a l'esquerra ,i després d'una bona baixada per sendera i una mica de pista arribem a la casa del Rei, allí bona pujada per recobrar la cota perduda fins tornar a Pinar Pla.
La part final la fem tornant pel Gr que ens deixaria a Fredes, aquesta part, molt més tècnica i amb alguns passos complicats,és on Vicent i Xavi fan de les seves......"espera que això s'ha de tornar a provar" etc....
Destacar que no tenim cap incidència i al ser un grup reduït a les 12:30 i amb no arriba a 3h de rodatge ens presentem als cotxes.
Missió complerta i fins i tot veiem la F1!!!!!!

El track aqui.....
Les fotos aqui.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario