sábado, 28 de agosto de 2010

2 dies a Prades (4 i 5 de setembre)

El proper fi de setmana (4 i 5 de setembre) preparem una sortida especial de dos dies per les muntanyes de Prades. Si voleu assistir als dos dies, i per tant voleu quedar-vos a dormir, caldrà que confirmeu abans del dijous 2 de setembre.
També vos podeu apuntar a un dels dies, confirmeu al xat o en Nando, i així gestionar millor el cotxes per pujar.

Marxarem el dissabte 4 a les 7h del Racó dels ciclistes
web apartaments: www.pradescanllorens.com
(entre 20 a 25€ segons ocupació)


I dia, dissabte (Volta a Prades i Siurana):

Farem una sortida de més quilometratge amb la intensió de visitar alguns paratges típics de aquesta zona, així sortirem de la Plaça de Prades a les 9h, anirem en forta pujada a un dels punts més alts de la serra, el Tossal de la Baltasana (1203 mts), per baixar agafarem el GR171 en sendera molt ràpida fins de nou arribar a Prades, d'allí marxarem cap a l'ermita del l'Abellera on pel GR 65.5 en dirigirem cap a la Febró, allí i també per sendera (PR-C7) baixarem fins el riu Siurana a 650mts, després ens queda la pujada a Siurana on dinarem per agafar forces i retornar a Prades per la sendera del Camí Vell. Total uns 50Kms no massa tècnics però si intensos.

II dia, diumenge (Cornudella de Montsant):

Baixarem a Cornudella i sortirem a les 9h/9:30h de la Plaça del Poble, per fer una volta de mig dia amb 35Kms, i molta sendera, anirem a l'aventura i provarem una nova ruta per nosaltres.
Només vos puc avançar que tinc molt bones referències, tant per les senderes com per les vistes i recorregut.

Després anirem a dinar per cel.lebrar-ho i cap a casa!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario