martes, 21 de septiembre de 2010

A per la Cabra -Tivissa

Aquest passat diumenge es celebrava la 3era edició de “A per la Cabra” a Tivissa, 5 Montbikers sortim cap aquesta marxa que és la 3era de la Xallenger de les Terres de l’Ebre.

Sabem del difícil que és organitzar una cursa i el difícil que és tenir a tots contents, però nosaltres notem a faltar algo més de sendera i menys pista, però no és una crítica sinó un comentari.

En sortir, ens dirigim cap a l'ermita de Sant Blai, una dura pujada amb cota de 600 metres, el millor, les vistes espectaculars de la costa. Després, pistes pràcticament de baixada i plans fins arribar a l'última pujada pel barranc de Fogassos fins l’ermita de Sant Blai. 


Ja portem 35Kms i llavors arriba la única sendera per baixar fins Tivissa la sendera del Collet de Tormos, tècnica i amb un bon desnivell, llàstima que les forces van justes i no podem gaudir-la del tot.
Pel demés, bona sortida, molt agradable amb molta participació, i ja estem esperant el vídeo de la cola del grup, on ens van gravar a Liberto i a mi en més d’una ocasió.

Classificacions i fotos de l'organització en breu....

El track, circuït llarg aquí.....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario