lunes, 4 de octubre de 2010

Arnes: Forestal, Valls i Creu

El diumenge 8 bikers, Liberto, Pili, Ladis, Dieguito i Nando de Montbile amb Jaume i Tino de Cabring i Manel Torta de UCSB marxem a Arnes a fer una combinació de parts de les sortides que més ens agraden per Arnes i el mix ens queda amb 3 senderes, Forestal, Valls i Coll de la Creu totes de categoria superior!.

A les 9 preníem la sortida des d’Arnes i per no demorar-vos molt, decidim saltar els Estrets per anar directe a la forta pujada per la pista de la sendera del Forestals, forta pujada però en bon estat i que fem amb tranquil•litat per emprendre després el tram de bici al costat que ens porta fins un boníssim mirador on parem a esmorzar.

El primer tram de sendera és de dificultat alta i on els més endureros poden baixar la seva adrenalina, després la sendera es fa molt més ràpida i de menys dificultat, fins i tot pareix que no sigue tant llarga, però son algo més de 2 Kms de sendera.

Després de reagrupar al peu de la sendera , emprenem la pista del Mas de les Valls per fer la sendera que ens portarà fins el mateix riu, i allí, per sendera en pujada, fem l’aproximació al Coll de la Creu.
L’última de les senderes la de la Creu, també es troba com les altres perfecta i tot i què s’ha de lluitar ens permet arribar en 3:40h als cotxes, una gran sortida de club, de les que feia setmanes que per compromisos no podíem realitzar.


El track aqui....

Les fotos en breu

Nando

No hay comentarios:

Publicar un comentario