domingo, 17 de octubre de 2010

Godall amb UCSB (Sendera Panís)

25 bikers, entre Montbike i UCSB i dos companys de Gandesa, ens trobem aquest diumenge per realitzar una sortida molt completa, a més de la nova sendera de la Cova de Panís, que per cert estic convençut que serà un nou clàssic a la serra de Godall, també Manel ens ha portat a veure una nova adquisició que encara està per netejar, però que tenia ganes de mostrar-nos, una sendera d’aproximació al Cap d’Acens que tampoc esta malament.


El recorregut el teniu perfetament explicat a l’entrada del bloc dels companys de Santa Bàrbara (link aquí...) i no cal afegir res més, jo hem quedo amb la gran feina feta en la nova sendera i amb el fàcil que ha estat ajuntar a 25 bikers en una sortida sense més transcendència.

Un dia dels de fer afició, on a més, hem recuperat a dos Montbikers que feia molt de temps que per problemes de salut no podien estar entre nosaltres i que han demostrat estar a l’altura.

Amb aquesta feina i amb el seu caràcter, segur que la nova edició de la marxa de la Fira de l’oli del 21de Novembre serà un èxit.

Felicitat UCSB!!

Les fotos aqui....

El track aqui.....



Nando

No hay comentarios:

Publicar un comentario