martes, 21 de diciembre de 2010

Crida: El treball a Godall en perill!!

Com tots sabeu, els companys de la UCSB es treballen en molt d'esforç i dedicació l'acondicionament de les senderes de la serra de Godall, on a més ens preparen tots els anys la marxa per aquesta serra. Tenim  que informar, que desgraciadament, no tots els col·lectius que utilitzen aquestes senderes ho fan amb respecte, amés de que, en alguns casos, com son les motos tenen prohibit transitar per aquestes.

Desgraciadament, aquest fi de setmana, s'ha comprovat que molta part de la feina feta en algunes de les noves senderes i la recuperació d'altres s'ha vist perjudicada per motos, que a més, de no respectar la llei, han tingut molt poc civisme per no degradar-les.
Així, fem una crida a tots els bikers, per intentar controlar i detectar qui són aquest personatges i fer-los entrar en raó, si pot ser amb paraules i amb els motius esposats millor, i sinó, amb la llei a la mà.

Preguem que si veieu motos en aquestes senderes, prengueu nota de la matrícula i la podeu fer arribar a ucsbarbara@gmail.com, o a montbike@gmail.com a més, de si podeu, fer-los el comentari adient.

No volem confrontacions, i tots tenim dret a gaudir del camins i de la natura, per aquest motiu, crec que sempre hem d'intentar respectar-mos, veure i mantenir la feina feta.

(Nando)
Club Btt Montbike

No hay comentarios:

Publicar un comentario