martes, 14 de diciembre de 2010

Qdd Enduro a Gandesa

El diumenge i amb un fred de collons, no es pot qualificar d'una altra manera, uns 50 bikers, ens reunim a la Qdd Enduro invernal de Gandesa.
A les 9h i molt tapats, exempte algun temerari (bé 1 temerari), emprenem la sortida que ens portaria a realitzar 3 senderes molt molt guapes i totes de dificultat mitja, la primera pujada cap al Puig Cavallé on realitzem la primera de les senderes, possiblement la més transitada pels companys de Gandesa i on tenien preparats alguns salts per fer disfrutar als més endureros.

Al finalitzar la sendera, baixem a la Via verda per fer un tram d'aproximació i remontada a Prat de Comte, aquí el fred és encara més intens i fins i tot costava poder parlar, no se sentia ni a Barberà que prou feina tenia per no caure congelat.
La segona sendera, també molt coneguda és el Gr que porta per la falda del Montsagre, i que després de la conseqüent pujada per pista ens retornaria a Prat de Comte, sendera molt ràpida que ha tots s'ens va fer curta.
La última traca estava després de la pujada per asfalt en direcció a Bot, una altra sendera molt ràpida i menys transitada que els company de Gandesa ens volien ensenyar.
Finalment i després del famós remonte, ens porten de Bot a Gandesa on ens esperava el final de festa amb un bon dinar i una bona xarrada.
Ara ens toca a nosaltres continuar amb aquesta bona costum de les Qdd's, properament confirmarem la data. 

1 comentario:

  1. Txe!, a la foto "ofisial" de Montbike, s'ha colat un element Freelance en segon terme.
    Captureu-looooo...

    ResponderEliminar