martes, 22 de marzo de 2011

I QDD Desakato Tim

Més fotos de la QDD, aquestes de l'organització (Carlos)


Un EXIT!.


Aquest es el calificatiu a destacar de la 1ª KDD dels companys del Desakato Tim. 
El punt de sortida va ser la Torre de Campredo. Amb mes de 60 bikers preparats per gaudir de les senderes i bon ambient. A la cita acudíem 9 Montbikers, però em  vaig sorprendre de la quantitat de bikers de diferents clubs que van acudir: Cabring, Unió Ciclista Santa Barbara, La Moleta, companys de Tortosa i Roquetes, etc. 
El recorregut per als amants de senders com un servidor, perfecte! cal dir que el fet de ser tans participants era lògic trobar-mos en retencions i reagrupaments al llarg del recorregut. De tota manera del que es tractava era de conèixer un nou recorregut o rescatar una zona on fa anys era molt típic anar-hi. Es un bon lloc tenim en compte la proximitat al poble i com alternativa a Godall.
Cap al final de la sortida el grup es va dividir per confusions i pèrdues en llocs on i havien varis senders, però com ja sabíem el camí de retorn a la Torre, no va llaure cap complicació per arribar, a part ja ens va anar ve, per adelantar-mos al pica pica que tenien preparat  je je je!
El video..... gireu el cap!!! 

Per part de Montbike felicitar als companys del Desakato Tim  per la bona feina realitzada!
Ara ens quedar esperar fins a la pròxima KDD que serà organitzada per la Unió Ciclista Santa Barbara i que segur que ens tenen preparat alguna sorpresa!

El track de la QDD (en privat)
(Adan)

No hay comentarios:

Publicar un comentario