lunes, 7 de marzo de 2011

Sortida de reconeixement.... i recuperació

El diumenge sortim 5 Montbikers, Ladis, Lluis G, jo mateix i els Xavi’s ja recuperats.
 Tenim la sorpresa de Xavi Agut que ens apareix amb la rígida per, no patir diu ell, i finalment seria, per marca ritme, i així a les 8 i amb el cafè de rigor emprenem la marxa.
Com sabeu, aquest any mirem de variar el recorregut del Duextrem en BTT i emprenem amb tranquil·litat la sortida fins Les Ventalles, allí faríem la primera de les 3 pujades que tindrà la sortida i també la primera de les senderes, aquesta creiem que amb una mica de neteja quedarà totalment apta per tot tipus de corredor i fins i tot Xavi amb la rígida no té excessius problemes.
Després anem cap al Mulet on fem la inspecció a la segona sendera i on dividirem al Duextrem de la cursa de BTT, aquí caldrà revisar alguna alternativa però ja anirem informant.

La tornada es fa més dura del que pensàvem i tant Xavi C. com jo decidim esperar als altres al peu del barranc de Caldera, les forces i l’aigua  anàvem justes.
Tornem cap a casa amb 50Kms i 1000 mts de desnivell que creiem que donaran més que suficient per deixar un bon regust de boca als que vulguin fer la cursa BTT del Duextrem.
Vos deixo el perfil per que tingueu una idea de com serà aquest Duextrem, que creiem és més rodador i equilibrat que’ l d’edicions anteriors, també vos avancem que tindreu la possibilitat de triar un recorregut curt d’uns 33Kms.

(Nando)

En breus dies tindrem tot a punt!

No hay comentarios:

Publicar un comentario