lunes, 11 de abril de 2011

II QDD UCSB

Este diumenge uns 70 bikers gaudim de l'última de les QDDs proposades per aquesta temporada, la de UCSB, i 10 Montbikers ens presentem, a les 8:30h, a Godall, preparats per gaudir de 3 noves senderes i sobretot de un gran matí de BTT.
Tot i que, la sortida no era llarga en kms uns 20, com totes les QDD, si que tenia una gran quantitat de kms de sendera i això pareixia, que amb tanta gent, seria complicat de portar, però no, tota anat bastant fluït i les parades han estat controlades i no massa llargues, exceptuant el 2 avituallament que ens preparat aquestes màquines de la UCSB.
Destacar com diu Manel al seu Blog, que aquest és un gran any, i esperem que apart de les QDDs on s'ha vist un gran augment de gent, també el notem a les properes marxes i en especial a la Xallenger BTT, on tots hem ficat, moltes esperances i ganes, de fer gran aquest territori.
Només tornar a felicitar a la UCSB per la feina feta a Godall, i també a qui tots sabeu, al Freelander que va per aquella serra dia sí i dia també, amb l'equip de descoberta.
Felicitats i ens veiem a Bordon!
(Nando)

1 comentario: