lunes, 18 de abril de 2011

Recorregut- III Duextrem Btt

Este diumenge 12 Montbikers acompanyats dels 3 "MosqueCabrings", ultimament no més els i falta D'Artagnan, sortim a fer el possible recorregut de la Duextrem BTT, en concret del recorregut llarg i puntuable per la Xallenger.
Destaquem al nou soci, un altre Jordi, Vila, que com tots els altres apunten bones maneres, encara que surt d'una lesió i li falta una mica de fondo. Esperem que el cop de fer una sortida llarga i dura no el facen repensar i torni esta mateixa setmana.

Bé, la sortida passa per la primera de les senderes a l'altura de les Ventalles, forta pujada en pista i primeres punxades, un cop d'alt i vist el temps perdut passem a fer un mos i preparar les càmeres per gravar les baixades.
La sendera té molta pedra (com és el que toca), però jo considero, que amb una bona neteja quedarà de les més bones de les que podem gaudir al Montsià.

Després d'una altra punxada i parada de reagrupació emprenem la pujada al Mulet on girem en direcció la segona de les senderes, aquí és on tenim el punt conflictiu, una pujada en sendera molt poc ciclable i que unit a la duresa del recorregut pot portar a pensar que la sortida és massa enduro, per tant, tot i què, estem molt prop de la data límit pels canvis estudiarem dues alternatives i aquesta setmana ho deixarem engestit.
Remuntem el Rajolar on ja comencem a notar els Kms i alguns la falta de rodatge i dividim el grup uns per tornar directes a casa i els altres per fer l'ultima de les pujades, la clàssica del Barranc de Caldera, o de les antenes de Mulet com diem nosaltres, és una sendera llarga i de nivell mig on tenint en compte els kms que es portarà caldrà anar fins, però és de les que aguanten el pas de corredors i pot estar sempre en bones condicions.
La tornada per no allargar-ho més pel camí paral.lel a l'autopista i fins el Cabiscol, per fer els 44 o 45 kms de la cursa més els extres fins Amposta.

Espero els vídeos!!!
(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario