miércoles, 21 de septiembre de 2011

IV A per la Cabra -Tivissa

Este diumenge fem la penúltima de les proves de la Xallenger, a Tivissa, amb l'al·licient de saber que ens trobaríem un circuït molt diferent al de l'any anterior, amb 7 Kms de senders i fortes pujades. Pràcticament repetim alineació i els mateixos de Mora, excepte Xavi C i l'entrada a l'èquip de Jordi Martí marxem a Tivissa per recollir els dorsals.
Una mica més de 150 bikers prenem la sortida, en aquesta ocasió ens situem a la part delantera, ja que arribem els últims per situar-mos. Sortida amb traca i amb l'exposició del premi, la famosa cabra.
La primera de les pujades cap a la ermita de Sant Jeroni, que en aquesta ocasió no arribaríem, és de les que et mina la moral i això que només acabàvem de començar, formigonat sense parar fins l'entrada de la primera de les senderes, molt molt tècnica i de molta dificultat, potser la menys agradable de les tres que faríem, però que ens donava sentit a anar amb les dobles.
Com ja hem baixat tenim que tornar a pujar fins l'avituallament que veuríem dues vegades i en aquesta ocasió tornem a agafar senda pel GR fins la cota més baixa del dia, bonissima sendera que amb algun tram més tècnic i molta part molt ràpida ens porta a camins i pista per retornar cap a l'avituallament, no sense primer remuntar per una sendera amb final molt  complicat per ciclar-ho.
L'ultima part del recorregut és el de l'any passat, on tornem direcció Tivissa fent l'última de les senderes fins el poble.

Sincerament un circuït molt guapo, que no deixaria a ningú indiferent, segurament aquest any, tindran les queixes dels bikers més rodadors, però per la nostra part ni punt de comparació amb l'any anterior, un 10!, si analitzem, vam tenir de tot, pistes de pujada, de baixada, senderes de pujada de baixada, uns correctes avituallaments i un bon final de festa. Felicitar a l'organització i a tot el poble pel recolzament donat.

Ara a entrenar una mica, per no perdre forma a Gandesa, on tenim el final d'aquesta Xallenger!

Classificació:

62   Albert Arasa     2:21:00
80   Iban Salvan       2:31:00
81   Rodri Audí        2:31:00
87   Vicent Albiol     2:33:00
93   Ladis Bonet      2:34:00
97   Nando Juan      2:37:00
105 Jordi Martí        2:38:00

Fotos de BTT La Ràpita aquí......
Enllaç pagina Tivissa

No hay comentarios:

Publicar un comentario