martes, 13 de septiembre de 2011

VI Camí de sirga

El diumenge marxem a Mora a fer la VI edició del camí de sirga, una bona representació de Montbikers ens presentem a fer el recorregut llarg de 49km i amb una temperatura més que agradable, jo diria, de dia de platja.

La sortida espectacular i crec que uns 240 bikers emprenem la sortida, amb un BTT La Ràpita com a club més nombrós i una bona colla de companys de la UCSB i la Moleta.
El recorregut impressionant, cada any son capaços de introduir petites millores que fan que la clàssica pujada a la ermita de Sant Jeroni  sigui cada cop més interessant, nombrosos senders sempre de nivell fàcil però amb punts tècnics per no aborrir ens fan arribar amb 18 kms de pujades a la ermita, allí canvi de sentit i no pujem per la pista de l'any anterior sinó que fem el llaç en sentit invers, crec que acertadament, molt més suau i agrait de pujar.

Després quedaria la part més en baixada però amb dos senders molt guapos el primer en pujada per acabar de quedar arreglats i un últim més tècnic per arribar a l'últim dels avituallements, que com tots els anys, es troben ben situats i molt currats.

Només ens queda Felicitar a la Penya Ciclista Ribera d'Ebre, per un any més, consolidar aquesta bona prova que és converteix en un referent a les nostres terres, i que sempre a cregut en l'agrupació de les proves com aquesta Xallenger BTT de les Terres de l'Ebre.

El resultat dels nostres:

29      JUANMA MARTINEZ       2:31:32
83      ALBERT ARASA                3:02:44
84      IBAN SANVAN                  3:02:49
91      RODRI AUDI                      3:07:08
99      XAVI CASANOVA             3:10:41
100    VICENT ALBIOL               3:10:52
116    LADIS BONET                   3:23:20
122    NANDO JUAN                   3:27:03

Classificació de la prova aquí.....

Fotos de l'organització aquí.....


El track aquí.....

(Nando)




No hay comentarios:

Publicar un comentario