martes, 13 de marzo de 2012

Bel -Mines de Ferro

Este estiu feïen per primer cop, en sortida de club, la pujada a Bel i baixada cap al Ballestar, teniem altres alternatives que vam resguardar per altres dies i este és el cas, i 7 Montbikers ... esta setmana nombrats com EQUIPO A, anem a Bel.
No vull deixar de destacar que el B, amb 7 integrants més, van anar a fer una bona sortida, com sempre per Godall, i un bon esmotzaret, quina enveja!!!
L'equip B!

La sortida des de l'embassament,com sempre i per pistes i camins fins Rosell, un cop acalentats pujada cap a Bel per carretera, quin remei, i esmotzar, no tant complert com els de Godall a Bel, allí descansem un ratet, Iban porta problemes físics, però, prefereix continuar, per ser un bon biker, s'ha de saber patir i esta és la diferència! Anims Iban.
Remontem per sendera i una bona tunda de pista amunt i avall, per finalment fer la sendera de baixada que esperavem.
L'equip A


Tinc que dir, que feia dies que no sentia aquell puntet de les baixades, des del dia de la Serra d'Irta i esta sendera m'ho a fet sentir, ràpida en molts trams però delicada, el pendent et tirava cap a fora i les curves tenien cops amagats i algun que vam rebre.
En definitiva, molt bona sendera que compensa la pujada a Bel i els 6 o 7 Km de pista durilla.
Finalment 40kms i 1000mts de desnivell+ que donen una bonissima sortida.

Per acabar cervesa al Bar i preparant la d'este diumenge on esperem reunificar al A i el B en una sortida de grup a la Ràpita... ja vos penseu que anem a fer no?


Nando

El track aquí.......

No hay comentarios:

Publicar un comentario