lunes, 12 de noviembre de 2012

Dos dies Cabring - Morella

Este cap de setmana, fem una sortida de dos dies, en aquesta ocasió la dels Cabring, a la que no fallem mai.

Els dos dies, comencen el divendres, i només plegar de treballar, pujem cap a Morella, per preparar els tracks, les bicis i anar coneixent-mos jajajaja. Aprofitem per fer un reconeixement a la població i tot pinta que serem els amos, ni deu, es nota que comença a fer fred.


El dissabte, tota una tropa de 17 bikers fem la sortida llarga dels dos dies, seguint la número 8 del centre de BTT dels ports, el temps comença amb molta boira i, a més, el terreny esta molt humit, tot això, i el ser un grup tant nombrós ens retrassa una mica més del compte, els primers 12 Km són molt xulos, però també molt exigents i al arribar a la cova de Bovalar parem a esmotzar, entre "pitos i flautes" són les 11 i només portem un 20%, to i que ja hem fet un PR de pujada i una bona senda de baixada.
Per acabar de completar-ho, anem trobant rovellons i claro... a veure qui els deixa, continuem la ruta fins arribar, després d'un tram de pista i una bona sendera, a un mas, crec que Espada, on dinem, allí ja es comença a intuïr que la ruta es farà llarga, però el remate final bé després, forta pujada de uns 6 kms per pista per continuar en un parell de GR fins arribar al Peiró Trencat, allí comença a tronar, i decidim canviar el final de ruta per fer la baixada pel GR direcció Morella i carretera fins la Fabrica de Giner, punt de sortida.
Despedim als companys que només feien la d'avui i dutxeta per anar a sopar i tornar a les andades, Morella amunt Morella avall. 
Acabem fen alguna que altra copa de més, al pub Dada del nostre colega, el tio, ens perseguia per Morella perquè sinó ni obria.



El diumenge, amb la rehidratació correcta, tenim més ganes d'aventura, i canviem el programat per una ruta més curta però amb més senda probablement, però, només sortir ens adonem que el track ens portaria problemes serios, no estava ben quadrat i era molt complicat seguir-lo, tot i que portavem varios GPS amb la ruta.
Després de fer el mateix PR del dissabte i la baixada per senda decidim encertadament oblidar-mos d'aquesta aventura i marxar direcció la ruta 3 que també ens havien comentat que estava xula; i sí, un encert!! Bona senda passant per l'ermita del Roser i arribant a Xiva de Morella on, amb molta sort, trobem a un grup de bikers de Morella i el Forcall que ens comenten que anaven a fer una ruta per la part alta del parc eòlic i una senda molt guapa per tornar a Morella, ostia!! anem!!!.
Pujem relalivament bé, per ser el segon dia, al parc eòlic i allí, on ja ens començava a nevar, agafem una molt bona senda, ràpida però amb bastanta pedra, per tornar a la pista que ja haviem passat este matí, de tornada
Final de festa el PR de l'aqueducte de Morella, més tècnic però divertit i a bon hora a casa!, per deixar-nos un segon dia perfecte!

Gracies als Cabring per invitar-mos a la seva festa, que com sempre, ens ho fan passar de conya i ens serveix, per anar pensant en la nostra, els dos dies Montbike, per aquesta propera primavera.

Fotos Carlos Carles aquí..... (facebook)

Fotos Nando aquí..... (Dropbox)

Fotos Jaume aquí... (facebook)

Fotos Joan Andreu aquí.... (facebook)

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario