viernes, 2 de noviembre de 2012

Pujada a Cardó festiva..

El dijous, preparem sortida aprofitant la festivitat i cumplim una de les que feia temps que m'anaven pel cap, fer una pujada a Cardó,ja què no havia estat mai, però evitant l'asfalt el màxim possible.
Després de pegar unes voltes pel Wikiloc i recordant trams d'altres sortides, motem la pujada, i Ramon M, Lluís Garcia, Rodri, Jordi Vila i jo emprenem la sortida des de Benifallet.


Tot apuntava a que la sortida no seria molt llarga ni pesada i decidim que a poc que puguessem fariem com el bons carreteros jajajaja, parada en bar i baixaríem a Rasquera a visitar el de rigor.
Només sortir de Benifallet, seguint el curs de riu, s'acaben les risses i al minut de pujar a a la bici ja estem de pujada... merda de panellets, castanyes, i soparillos jajajaja, les primeres rampes són importants i a tots ens ve a la memòria la baixada que fem a la Marató del Riu de Xerta.. si si la que baixem per anar a Benifallet, pos natros amunt, bufits i avui no se que tinc, anem tirant.
Després el camí es fa més agraït amb terra que... finalment seria fang i més fang a les rodes com pronosticava la veu esperta del grup (per mi que Ramon ja havia anat a primera hora a mirar-ho).
Després d'uns kms veiem, 8 per Cardó, bueno no serà tant, i finalment arribem al esperat asfat i l'ultim tram més progressiu.
Un cop a Cardo, visitem una de les ermites, la de la Columna, mereix la pena per la singularitat del lloc i amb presseta tirem cap avall..... "al Bar!!!!".


Després de més d'una hora, sempre  de conversació de bicicletes claro, tornem a remontar dos kms de l'asfalt per fer tot el tram que fem en la sortida del GR7, una senda molt bona, que en aquesta ocasió l'aigua havia complicat una mica, però res, gas i a vall.
Finalment trams de pista per retornar cap a Benifallet, fent l'ultim PR de nivell alt fins el mateix cor del poble.

Bona sortida, combinada i que permet fer una paradeta en bar, de les que no estem acostumats, pel demés, tampoc es broma 35Kms i 1000+ amb dos sendes, trobo més que correcta.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario