lunes, 29 de octubre de 2012

Raco del Tabac & Tested 29"

Sortida de les clàssiques, que ens permet fer una de les baixades endureres dels ports i de pas, anar a visitar el Faig Pare i Teixet. Però hi havia més interès de l'habitual i estava fomentat per l'arribada al club de la primera 29", la flamant nova fiera de Jordi Sanchez.
No vos enganyo, i ho sabeu, entre tots hi havia aquell dubte, de si realment una 29" s'acoplaria a les nostres sortides, curtes en Km però amb el màxim de senda possible, però, també hi havia algo clar, si a algú li podia anar anar bé, este era Jordi.
La veritat, tot i què ell vos ho explicaria millor, es que la sensació que dona es de "tragar-se-ho" tot, rodant no hi havia dubte, però vam poder veure com pujava per la senda del Teixet i com baixava, per la no fàcil del Tabac i .... per gent gran i amb força crec que és més que un encert.

Anirem veient com funciona i les més sensacions en les pròximes sortides!


De la ruta, destacar el vent i el fred, quin fred, potser al ser el primer de la temporada ens agafa desprevinguts, tot i anar prou tapats, però el 0 graus de rigor en tota la sortida no enganyen.

Ara, a esperar que el temps acompanye per aprofitar la festivitat de Tot Sants i fer la Pujada a Cardó. 

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario