domingo, 14 de octubre de 2012

Montsagre amb Ultra i diumenge del clàssic del 8.

Fi de setmana llarg, que aprofitem per fer dues sortides, la primera el divendres amb Ramon, Iban, Rodri, Lluis G, Toni, jo, i Ivan de l'esplai ciclista que ens acompanya per fer la senda de la Ultra.
El diumenge, quasi els mateixos, amb alguna variant, jajaja, canviem Jordi's per Ivans, Jordi Vila i Jordi Sanchez.

Divendres: Montsagre-Ultra i GR

Marxem cap al Montsagre des de Prat de Comte, fa un mes, ens comentaven que la gent del Btt de la zona aprofitaven una senda de la Ultra Trail de les Fonts per baixar des del Montsagre fins la pista el GR, i això s'havia d'anar a fer.

Emprenem la pujada en prou fresqueta i el vent bufava en força cosa que només ens impedeix fer l'esmotzar a la bassa com es costum i fent una parada tipo "jabalí", amagats i cotos!!. Un cop feta la visita a la bassa i la foto emprenem la baixada per tramets de senda i pista fins el coll de la Carrasqueta on apareix a la dreta la senda de la Ultra.
Senda en tres parts, la primera en fort desnivell i trams tècnics amb corves i molta pedra, dificil però amb un par de repetecions es podrà fer en gran mesura, els mes endureros a disfrutar. La segona part, és en pujada, cal remontar un coll per accedir a l'ultima part, això són més o menys 20min de bici al costat, però mereix la pena. Tercera part, impressionant molt llimpia i ràpida amb unes corves inicials d'infart, més d'un, i no diré noms, feia crits una mica extranys, entre alegria i èxtasis diria jo.
Després i per no desperdiciar el dia, remontem per pista per no perdremos la baixada pel GR, que com sempre és de les considerades "meleta".
Una gran volta que segur que repetirem!!!

El track aquí.....

Diumenge: 8 de Fredes -variant Negrell

Aprofitant que tornaven a dornar bo, pujem a Fredes per fer el clàssic 8 de Fredes, però aquesta vegada intentariem pujar al Negrell per un tram de sender que carena, l'ultima vegada, farà dos anys, no vam poder, estava molt molt tapat i no podiem ni passar.
Sortim de Fredes una mica tard, i apretant una miqueta pujem la pista.. Tombadors, pinar Pla i ens desviem per agafar el formigonat que ens pujaria per la pista, crec, del Mas del Peraire. Amunt i algun tram de descans arrivem a la bifurcació amb el GR que ens portaria a Font Ferrera, però a les 4 corves apareix el desviament, esta tapat, però no ho pensem massa, i va que millorarà, fem els 150mts complicats, després la senda millora i és agraida de pujar.

Arrivem al Negrell, fotos, watchupp als companys que per lessions, no estar en forma o compromissos, no han pogut acompanyar-mos i esmotzar que ja toca.
La senda de baixada del Negrell és ràpida i fàcil i tornem a la pista de Vallcaneres per retornar al clàssic vuit.
Senda cap a la Casa del Rei, quatre felicitacions tipo "ole tus huevos" i remontem per pista fins Pinar Pla, on ens espera el final del GR fins Fredes.
Los clàssics són els clàssics, mai et defrauden!


Només, per acabar, donar anims als lesionats que tenim uns quants aquesta temporada i esperem recuperar-los els més prompte possible. Anims nois!!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario