lunes, 8 de octubre de 2012

Bel -estrets del Ballestar

Este diumenge passat, deixem una mica les curses i marxes organitzades per fer una ruta que ens quedava penden de la zona de Bel, és en concret, la senda que baixa de Bel cap als estrets del Ballestar, penjada per Oscar crec (min1972 al wikiloc), i al que li donem les gràcies.
Aquesta és per mí la millor de les tres baixades cap a l'embassament que hem fet des de Bel, la pujada, res a dir, la pitxor de les parts de la ruta, 9 km d'asfalt fins Bel, després agafem el PR cap al Ballestar i la pista que volta Bel cap a les mines de ferro, però a meitat camí, ens desviem a l'esquerra per una pista que finalment es faria senda... i espectacular, molt molt ràpida sense cap zona perillossa, només la velocitat marca la dificultat.

Llastima que la pista estava recient netejada i les romingueres ens han deixat un total de 5 pixasos i la seva perdua de temps, després, continuaríem per la senda dels estrets del Ballestar fins l'embassament, on els 5 bikers (Iñaki, Jordi S., Rodri, Xavi R i Nando) d'avui, decidim anar cap a casa sense cerveseta, farem contentes a les dones un dia que no arrivem massa tard.

La ruta, tot i seguir el gps i les averies, ens a costat 4h clavades per fer els 42Kms d'una gran sortida de diumenge.

(Nando)

El track de min1972 aquí....

No hay comentarios:

Publicar un comentario