lunes, 24 de septiembre de 2012

Tivissa - A per la Cabra 2012

Be, el diumenge es disputava l'última prova de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2012, a la població de Tivissa, i 10 Montbikers fem un bon grupet.

Aquesta última prova tenia varios alicients per nosaltres, no per veure si ens emportavem la famosa cabra, sinó, per acabar aquesta Xallenger i veure les classificacions finals i veure com acabaven els nostres i els "piques interns" jejejeje.
Felicitar a l'organització per la prova, que hem trobat molt correcta, amb un circuït molt xulo, com a mínim igual que els dels 2011 amb molta sendera, com s'ha impossat en tota la xallenger, i zones ràpides de pista.
També és d'aquelles proves que té un que especial, no sé si pel "alma mater" Xut o per l'anecdota de la Cabra i el conill, però que te fa tornar, tot la primera costa de formigonat on penses... que conyons faig aquí fotent-me esta matada.

El nostres fan un bon paper dins de les possibilitats d'aficionats que som, accedir als 30 primers llocs és molt molt dificil, i Iñaki, Oscar i Xavi Reverte queden entre els 40 primers i Rodri i Jordi M entre els 60, una bona marca. Els demés també prou bé, tots pràcticament per damunt del 100 primers.

Per acabar, felicitar a tota l'organització de la Xallenger i cadascuna de les proves, amb la part que ens toca, per poder portar, per tercer any, aquest circuït endavant amb totes les dificultats que hi ha, ara per ara, per poder montar qualsevols cosa.

Ara un descanset, unes setmanes de sortides de club, per preparar un novembre calentet!

Les classificacions aqui.....

(Nando)

1 comentario: