miércoles, 12 de septiembre de 2012

VII Cami de Sirga -Mora

El diumenge tornem a la Xallenger, ja teniem ganes, i 8 Montbikers finalment podem pujar a una de les marxes que més vegades he participat, i que sempre m'ha deixat un molt bon sabor de boca.


Aquest any, amb la novetat de la sortida des del Circuït de Mora, on ens fan pegar, fins i tot, la volta de reconeixement; tota una experiència diferent, i reconeixo, que amb la seva gracia.
El lloc perfecte, tant per aparcar com per gestionar tota la prova, un encert crec, que a més, llevava la tornada al poble de Mora un cop finalitzada la prova.
Dels companys de la Ribera, no podia tenir moltes sorpreses, ja que sempre, en totes les edicions, han estat excel.lents, tant en l'organització, com en els avituallament, com en el tracte a tots els corredors, només me faltava veure com seria el recorregut i sense dubtes per mí el millor de cap any, dur com sempre, però amb molta més sendera amb trams tècnics de baixada i pujades per senderes que et feien treballar de valent, però amb aquella satisfacció que no dona la pista, o això penso jo.
Pel demés, felicitar a Iñaki com sempre dels primers Montbikers i sobretot a Jordi Martí que tant a Prades com en aquesta a fet una molt bona progressió, esta fet un bou, els demés, a les nostres històries intentat fer-ho el millor que podem i disfrutar al màxim.

Ara un parell de setmanes de sortides de club i a Per la Cabra a Tivissa amb l'amic Xut!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario