lunes, 3 de septiembre de 2012

5a Volta a Prades

El dissabte marxem una petita comitiva del Montbikers a fer persegon cop la Volta a Prades que tant ens va agradar l'any passat, i tot no ser prova de la Xallenger cap allí anem, Iban, Jordi Marti i Vila, i un mateix Nando.
Sortim promptet per fer el dinar típic a Cornudella i arribar en temps de sobra a la sortida i agafar possicions per evitar embussos.

Es nota que som menys gent que l'any passat i rondem els 200 bikers, poca gent coneguda de les terres però molt bon ambient i nivell. Aquest any ens avisen que primer es pegarà una petita volta per les rodalies de Prades per evitar el tap de l'any passat, i així ho fem, després més o menys el circuït de l'any anterior un circuït trencacames amb molta molta senda i fortes pujades no massa llargues.
Nosaltres patim només comenár l'abandonament de Jordi Vila que ja a la sortida tenia problemes amb uns dels pedals, quina llàstima!, després sobre el 10km hem trobo a Iban amb un llantasso, inteto ajudar-lo a unflar però no, cal ficar tubular.
Sabent que l'any passat el control de pas estava sobre el km 20, i no te pots encantar, apreto i intento no perdre la roda de tres companys del btt tarragona, xarrant amb un d'ells que és Senienc anem passant le sendes entre esclafits de "ostia que guapa", "au au quin terrenet", "igualet que el portell de l'infern" jajajaja.
Aconsegueixo passar el control, i fer aquest any si, la part de Gr de l'ermita de l'Avellera i tornar cap a Prades molt molt reventat però content i esperant la famili que m'han vingut a veure (quin luxe!!).

A meta, trobo a Iban, que no a passat el control, si algo s'ha de qüestionar d'aquesta prova, és el temps que te permeten fer-la, una mica just, una simple averia i per molt que apretes, que segur que ho va fer jejeje no arribes a temps.
Bueno, de Jordi Martí que dir, molt bon temps i primer en arribar, com ja pronosticava jo al dinar, una cursa que li va a la perfecció curta, exigent,  i amb molta molta senda.

Felicitar al Btt Prades, per l'organització, molt currada en el recorregut i els serveis als corredors, l'any que be a tornar-hi!!!

Ara toca Xallenger, a veure si fem un bon grupet el diumenge a Mora!!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario