lunes, 17 de septiembre de 2012

Terranyes per la Mola

El diumenge, tornem a Caro, fa bon temps i una temperatura ideal per aquestes sortides i una bona espedició Montbiker anem a fer una ruta nova per nosaltres, accedir a Terranyes des de la Mola i senderejant una mica.

Sortim a les 9h i pico del Restaurant i fem el clàssic del GR del Refugi per anar a buscar la pujada a la Mol pel formigonat, no és que apassione però s''havia de fer, la pujada com sempre ésde les fortes i poc a poc accedim a la part alta, deixem la pista principal per endinssar-mos en una pista secundària i fer la sorpressa del dia, una inesperada senda per la zona de Casserres o algo així.
Després d'això tornariem a la pista per anar cap a les Foies, on ens parem a fer alguna foto al mar de nuvols que es veia per la zona del caragol, després ens desviem per fer una nova senda molt plana per encarar l'objectiu del dia Terranyes!.

Unes vistes impressionants, en un dia dels privilegiats, ja que sol estar més bé envoirada aquesta zona i sense perdres massa temps que anem en retràs emprenem la tornada.
La tornada la fem per pistes secundaries i una senda de nivell per la quantitat de pedres, intentem seguir un tram de pista que ens porta cap a la Caseta de Vicent (això diuen els mapes i el  seu barranc) però després som incapassos de trobar el tram de sender que ens deixaria a la pista principal.

Desfem el camí i tornem a la pista que haviem deixat per, en pujada retornar a la pista principal de la Mola.
S'ha fet mes tard del que haviem calculat, l'aigua comença a ser un problema, i tenim que anar compartint la poca que queda, per pujar a la Mola, i fer, per matar la monotonia, la senda de la Cova Cambra (part alta) però en sentit invers.
Després tornada pel la pista del Mascar i...... varios "mansos" de cervessa que estem secs!!!

Una gran sortida. molt molt distreta, i en unes vistes impressionants des de Terranyes que segur que repetirem.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario