domingo, 2 de diciembre de 2012

12ena Trobada la Moleta -Xerta

No és la dotzena ni molt menys per nosaltres, i si comptem que fa quasi 20 que és realitza realment, encara menys, però, si és una de les primeres marxes a les que com a club vam acudir, i mai hem faltat.
En aquesta ocasió, 10 Montbikers fem pinya a quasi un centenar de bikers que aprofitem la fresqueta del dia per pedalar.

En aquesta ocasió, i tal com ja m'havia comentat Lluis Horta, la volta es dirigiria a altres racons de les faldes dels Ports, allargant el perímetre de la volta i canviant una mica la seva fisionomia d'aquests anys, però no perdent, aquest esperit de trobada, sense crono, sense presses i gaudint de la volta i els companys.
El dia era frequet fresquet, que vos he de dir, i a les 9 a la plaça de Xerta tots preparats per la sortida, algun caragillet màgic i palmateos per entrar en calor. Ràpidament, com sempre, notem l'escalfor del terreny, pujada i més pujada, per arribar a la falda de la Moleta, pels camins ja avituals i fer algun nou tram de sender i algun altre ja conegut, per Font Nova i proximitats de Font Domingo, després, la volta es dirigiria cap a la zona nova, Alfara de Carles i la senda de la Vall Figuera (crec), on a diferencia d'este estiu que vam anar  a fer-la, avui ens hem refrescat una mica més i també banyat els peus o la màquina, cadascu al seu criteri.

Després, tornada pel canal i la sempre espectacular senda de tornada a Xerta, si fossim Xertolins no parariem de pujar i baixar jajajaja, per arribar al merecut final de festa amb sorteig de regals i bona rostida, que més volem!

Pel demés, destacar el bon ambient i com ens tracten sempre els companys de la Moleta, als que com tots sabeu els tenim molt d'apreci i algun membre del club, que mos tindrà que esplicar estos entrenos que fa nocturns, i si cal, donarem per acabats els dels dimarts, ara jo trobo que el caragillet del matí portava doping!.


Vinga ara a pensar en el super pont, amb activitats tots els dies, tant el Trail com hem BTT, mireu els blogs companys!!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario